21 Mart 2008 Cuma

BU GÜN GEBZE BAL BİRLİGİ MALİ GENEL KURULU VARDI

http://www.gebzebalbirligi.com/gebzebal/
Gebze Bal üreticileri birlik başkanımız,sayın Kadir Gürkan.Gündemle ilgili bilgilendirmelerde bulunurken.
Fatma Karayel Tarım bakanlığı görevlisi,İbrahim Gültekin Gebze ilçe tarım müdürü ve İzmit il tarımdan Sebahattin Gökbaya.
İlhami abi,Ersan Çınar,Ali Karaosmanoğlu,Ali Coşkun Osman Öztabak ve..
Divan kurulu
Mali kurulumuza İzmit arı yetiştiricileri birlik Başkan yardıcısı Ali Coşkun abi ve arı yetiştiricileri birlik başkanımız Ali Karaosmanoğlu da katıldı.
Bu resmin ortasındaki eyüp abimizin 110 kovandan 5-6 kovanı kalmış
Bedri kardeşin yanındaki sayim abininde 25 kovandan 10 kovan kalmış bir iki kovanda ben istedim ondan bana getir diye.Baharda ikişer üçer çıtada ben ona destek olayım.
Resimde en sağındaki Nejdet abimiz 120 kovandan 60 kovanı kalmış

Resimdeki Fesli olan Yüksel abimiz,Allahtan hayırlısı yakında arılarım oğul verecek diyor,kayıpsız çıkanlardan biri.
Mali kurulda aldıgımız en son kararlardan biri,birligimize üyelik giriş ücreti 60 ytl idi,65 ytl oldu.Yıllık aidat ücreti ise 150 ytl idi onuda 100 ytl ye düşürdük.Arıcıların merak ettikleri bir başka konu ise ilk birlige üye olan kişi o sene yıllık aidat ödemez bunu çok soran var.Bazı birlikler hem sizi üye yapıyor hemde bir yıllık aidat istiyorlar bu yasal degil.Bu soruyada böylece cevap vermiş oldum.


Yüksel abi Eyüp abiye sönen kovanlarından getirde oğul koyayım diyor.Durumlar bayagı sakat.Osman abinin kaybı 120 de 10 tane.Ali Coşkun abimizin kaybı 72 den 30 za düşmüş.
NOT:
“Arıcılık bilgi merkezi” ve” arıcılık” bilgi paylaşım “forumu” açılmıştır. Ülkemiz arıcılığına inşallah olumlu katkılar yaparız. 01/01/2010
http://www.aribakani.com/

3 yorum:

emin benli dedi ki...

Usta arıcılar ne güzel.Herkes kovan söndürme yarışına girmiş.
Demekki bizler daha usta olamamışız ki hiç kovan söndürmeyi beceremiyoruz.

Ali Türk dedi ki...

Emin abi yüzde on fire verenler iyi arıcılarmış dünyadaki kriter bu.Yüzde on üzeri öldürenler arcı bile degilmiş.Birde benim gibi söndürmeyenlere isim koymamışlar ben koydum,anormal arıcı::))

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

BİRLİKTEN KUVVET DOGARMIŞ SÖZÜ BİRLİK SALONUNDA YNSIMIŞ YARDIMLAŞMAK GEREK OLAN OLMUŞ ÖLEN ÖLMÜŞ YOLA DEVAM ARKADAŞA YARDIM.
BİRLİĞİNİZ KURULUDA HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH HAYIRLARA VESİLE OLUR KAL SAGLICAKLA