30 Temmuz 2007 Pazartesi

ACAYİP BİR HAFTA SONU OLDU.NERESİNDEN BAŞLAMALI?


Yaptığımız işleri küçümseyip moralimizi bozmaya çalışanlarda var.ama yılmadan çalışmalarımıza devam edecez.gittikçe büyüyen bir gurup olduk.bazıları bizi çekemiyor onu anladım artık.sevenlerimiz,sevmeyenler çok,çok fazla.yazacak çok şey var ama burası yeri degil.İnşallah yeni bir olşum daha kurulmak üzere,Devrim hocamız önderliginde,arıcıları bir çatı altında toplamayı düşünüyoruz.bu oluşum çogu kişiyi rahatsız edecektir.çünkü kimse arıcıların uyanmasını istemiyor.bu kadar ip ucu yeter sanırım.bu hafta sonu çok şeyler gördük yavaş,yavaş aktarırız::)) daha Memlekette kesilecek çok karpuz var be.moral bozmaya gerek yok,zorluklar içinde çalışalarımızı sürdürüyoruz,arabamız yoktu,trafik sorun araba alacagıma uçak alayım dedim.hepimize hayırlı olsun.

Mavinsiz uçak kullanmak zor be.ama ne pahasına olursa olsun alacam be bir uçak.kaçıncı el olursa olsun.farketmez.

Birde kabine zor sığıyorum,burayı bu kadar dar yapmanın anlamı ne.zorla uçak yapma işinede bulaşacam galiba.böyle olmuyor.

4 yorum:

HB dedi ki...

Zaten en çok bundan korkuyorum...

Düşünsene bir de uçak olursa vay anam vay.. 2 günde tüm ülkeyi denetler..

Murat Çakır dedi ki...

Abi bence ülkeyi aşar, Linda yı bile denetler bu gidişle.

Gürbüzarıcılık dedi ki...

Ucan arıları denetler. Artık arıcılar rahat eder, ucan arılara bakmaktan kovanların yanına inemez. Hiç olmazsa ayıları görür yukardan.!! Kovana ve arıcılara zarar veren ayıları görür

Trakya dedi ki...

Abi bi o iş kalmıştı dünya arıcılarını gezersin artık kırmızı pasaportunda var nasılsa.